shabby bg

Monday, June 20, 2011

Tyynyja

 Tassa loytamiani isoaidin kasin kutomaia ja miten lie taidokkaasti nuo koristeetkin sitten tehnyt. Tallainen kasityohirmu kuin mina olen, ei kuuna paivana saisi mitaan tuollaista aikaiseksi.

Pillows hand woven and hand made by my Granny. Some skills! I can only dream of being able to do something like that!
 Nama kaunokaiset koristavat vanhaa sivustavedettavaa sohvaa ruokailuerkkerissa. Se koki taydellisen muodonmuutoksen jokin aika sitten, kun sadepaivana Keith ja J-B kantoivat raskasta sohvaa ylakerrasta alakertaa, takaisin ylakertaan ja takaisin alakertaan... "Liian pieni talo!" oli mun kommenttini, kun homma ei toiminut niin kuin unelmissani nain. Mutta mahan oon aina halunnut tuollaisen sohvan ruokapoydan viereen! En vain edes uskaltanut ehdottaa, kun ajattelin Keithin tyrmaavan ajatuksen heti. Mutta ei, kun se lahti herrasta itsestaan, ja sohvakin sopi kun tehty, niin loppu hyvin, kaikki hyvin!

These beauties have found their home on the old countrystyle sofa in our dining area. We decorated the area on one rainy day, and poor Keith and J-B carrying that BLOODY heavy sofa upstairs, then back downstaisr and back and forth until it found the place it was really meant to. And I realised that it is actually something I always "OOOH,AAAH!" when I read interior magazins: old country sofa by the dining table!


 No sitten ylakerrasta loytyykin minun "taidonnaytteeni"... :D Ne ihanat kankaat, jotka netista tilasin.


Upstairs, not so skilled sowing by me....! :D Fabrics I ordered online, and I'm in love with that rose one!



 
Everything needs to be washable because of the kids... (So handy to blame the kids for everything!)


 Palaakaan ei ollut halua haaskata, ja kaiken mallisia ja kokoisia tyynyja syntyi, kun tein sisatyynyt itse, taytteena Ikean vanhan sohvan vanhat taytteet! Halpaa, helppoa ja hauskaa! Kaikkien paallisten on tietysti tassa taloudessa oltava irrotettavia ja pesunkestavia....


To my current budget, they were fairly expensive, I couldt waste one single piece! All sizes and shapes were formed out of old Ikea sofa fillings. Cheap, fun and handy!

Alakerta tarvitsee lisaa tyynyja. Mihin ihmeeseen mummo katki loput tyynynpaaliset???

Downstairs needs more pillows. GRANNY where did you hide all the other linen pillow cases???

No comments:

Post a Comment