Mika ihana illallinen. Ranskalainen kotiorja kokkina, uusia vallankin hurmaavia, alykkaita ja hauskoja ihmisia vieraana.. Ensimmaista kertaa elamassani join jotain nain kallista -ja kerrassaan mieletonta kuplivaa -DomPerignon!
July 9th -the French house slave prepared a great dinner and we met a wonderful, funny and charming couple over the food and oh la laa - Dom Perignon! Talking about expensive, but fabulous drink....
Salmon-perch terrine, melon and fresh salad from my garden as starter. I got carried away with Dom Perignon and never managed to take pics of the main course and the dessert...SHAME!
Alkupala oli lohi-ahventerriinia, hunajamelonia ja salaattia puutarhasta. Dom Perignon jatti kameran unohduksiin, joten mahtava paaruoka ja intohimoja herattava jalkiruoka jaivat ikuistamatta.
Cannot waste a bottle like that, so the second life served as a vase was "Lilium Regale"... Stunning perfume and beauty meeting a perfect bottle.
Eihan noin hienoa pulloa voi laittaa keraykseen. Kakkoselama alkoi Kuningasliljan vaasina. Mika tuoksu ja kaueus... Oi tata kesaa!
Hyvä juttu, että kallis pullo sai arvoisensa lopun eikä joutunut kierrätykseen. Kuulostaa niin hyvältä, että harmi, että muut ruuat jäi kuvaamatta:)
ReplyDeleteSlurpsis! Ja vielä ranskalainen kotiorjakin...
ReplyDeleteOli kylla iltojen ilta...!
ReplyDelete