shabby bg

Monday, May 16, 2011

Kakku, jonka piti reseptin mukaan olla 10-15 hengelle, havisi melkein kokonaan J-B:n, Keithin ja minun toimestani. Pienen palasen vein Paiville ja Jannelle naapuriin kiitokseksi avusta hitsaushommissa, mutta tama pala OLI (past tense, huomaatko?) jaljella aamulla.

Ohje oli Kodin Kuvalehdessa ja kakku piti sisallaan mm. After Eightia ja valtaisan maaran maitotuotteita. Hyvaa oli! Tuotekehitysta vaan sen verran ensi kerralla, etta muistan tehda pohjasta suklaisemman.


Mutta niin se vaan on, etta raskas tyo vaatii raskaat ruuat! Keith ja J-B vasasivat koko viikonlopun parruja vanhaan kuivuriin. Mina kaivelin puutarhaa, kirmailin lasten kanssa, kokkailin ja melkein silitin hirvea saunan nurkalla. Maalla on mukavaa!



Onni on oppinut apinaksi. Joka paikkaan kiivetaan vauhdilla, mutta tyohuoneessa Onni malttoi pysahtya "tekemaan hommia". Pikkuinen mies luki kovaan aaneen liibalaaba-juttujaan vanhasta kalenterista, ja oli erittain arsyyntyneen nakoinen, kun aiti tuli Nikoninsa kanssa paikalle heilumaan. Mutta ihanat nuo pullukka jalat...





Kaiken taman lisaksi loysin juuri jotain, mita kutsutaan nimella "e-zine" (never heard....!) Mutta olipa jotenkin mielta piristan kesaiset tunnelmat!Tallainen aarre siella linkin takana piileskelee!!

Ei muuta kun mukavaa maanantaita Onnin vinkean hymyn muodossa! Minulla se oli erittainkin mukava: talo siivottu, jumpat vedetty ja jaakiekon jaljilta viela euforian vallassa!

No comments:

Post a Comment