shabby bg

Wednesday, April 13, 2011

 Osallistuin arvontaan. Katstotaan kuinka kay.

 Tuolta sellainen loytyi talla kertaa!
http://rintelanruusa.blogspot.com/2011/04/tattadadadatattatataaaaaaaaaaaaa.html


Muuten ei elama vielakaan hymyile keuhkot kipeina ja yskittaa ja nenakin on alkanut sitten kurjuuden maksimoimiseksi vuotaa. Jumppia ei siis vedeta vielakaan ja sekos ottaa paahan ja kiristaa hermoja. Kuulen jo vinkunan, ne ovat niin kirealla! Talo on kuin rottia vailla oleva kaatopaikka. Ei kertakaikkiaan irtoa energiaas siivoamiseen, kaikki likeneva saastetaan lapsille. (jotka hekin ovat kuitenkin jokseenkin laiminlyotyja...!) Ottavat kuitenkin omatoimisesti laakkeensa:

 Emmi-Sofia onkin jo selvasti terveempi - ja kiltimpi, mika on noiden aarimmaisen kireiden hermojeni kannalta valtavan suotuisa asia. Onni on edelleen karttyisa. Aurinkoni on pilvessa, ero normaaliin on niin hurja, etta ihan tekisi mieli (taas) itkea.


 Askarreltiin Emskun kanssa munia. Hienoja tuli!


Amy Butleriinkin on nyt sitten sakset upotettu. Sen pidemmalle ei juurikaan ole edetty, mutta joka kerta ihastelen varsinkin tuota "Love" -kangasta; on se ihanaaa!

Huomenna pitaisi tulla ProAgrian naisen tekemaan luomupapereita tanne. Toivoin talon olevan puhdas, mutta nyt se toivo alkaa olla mennytta.Kunhan edes tuon poydan saisin pyyhittya...

2 comments:

  1. Eipä se auta kun levätä tuon flunssan kanssa! Ja pitääkin, ettei tule mitään viheliäisiä jälkivitsauksia!!

    Toi Butler kuosi on namu!!oijoi..:)

    Lepoa ja toipumista teille!

    Ja onnea arvontaan ;)

    ReplyDelete
  2. Päätin tänään uhkarohkeasti siivota maanantain kunniaksi. Tulos: lapset kulkivat perässä ja sotkivat sitä mukaa. Siivous on maailman turhinta. Heti sairastelun jälkeen.
    Tiina

    ReplyDelete