shabby bg

Sunday, April 3, 2011

This month I fell in love with....

Mukaillakseni uusimmassa Countryhomes and Interiors -lehdessa ollutta listaa (jonka Keith oma-aloitteisesti osti kauppareissulla minulle. Rakkautta!!) Maaliskuun "Rakastuin, haaveilen ja haluan -lista":

1) Laajennus taloon. Conservatoryn ja lasikuistin liitto sopisi tahan suomalais-pohjois-irlantilaisliittoon vallan mainiosti! Laajennuksesta haaveilen viherhuonetta, joka toimisi samalla vierashuoneena ja sielta pitaisi loytya pieni ompelunurkka sitten minullekin! (Kuva: Tanglewood conservatories)

Ja tuollaiselta se ompelunurkka sitten nayttaisi! Ompelukone tietysti olisi kauhean kateva tuossa poydalla... :D Klaffipoytakin olisi tuolla romahtavassa navetassa valmiina! Sormet syyhyaa sita maalailemaan ja vanhentamaan.

 3) Olen haaveillut kulmakaapista kauan, mutta kunnon tukevaa vanhaa on vaikea -lahes mahdoton loytaa. Mutta senhan voisi tehda itse tuon kuvan tyyliin! Meilla on toita vahvoja ikkunoita ja ovia onneksi tallella ja helmipaneelia sitten rungon paalle. Mitenkas vaan taas saa Keithin ymmartamaan tamankin idean?

 4) Ulkona sataa, luen puutarhalehtia, ja voi etta tahtoisin, etta kaikki syksylla istuttamani pionit ovat selvinneet hengissa talven yli! Haaveilen niin puutarhatoista,e tta sydanta ihan painaa!!

 5) Vanhosita laseista myos tuollainen seina meidan tassuammeen eteen. Eilen Emmi-Sofia roiskutti vetta niin, ettei enaa kylpparin kastuminen riittant, vaan vetta oli jo ylakerran aulankin lattialla.

Ja alla viela mallia kulmakaapista ja ompelunurkkauksesta....Voihan haaveita, voihan rahan puutetta toteuttaaa namakin mieliteot!  (kuvat: Jeanne D'Arc Living)

2 comments:

  1. Liityn "I love"-listasi tukijaksi! Haluan minäkin tuollaisen lasisen viherhuoneen seuraavaan talooni.

    Jep, todellakin sielunsiskoja olemme! Ihana blogi myös sinulla, navetasta puhumattakaan!

    ReplyDelete
  2. WOOOOW!!! Ensimmainen kommentti!! :D

    ReplyDelete