shabby bg

Friday, September 2, 2011

Makroa ja huonoa omatuntoa

Ennen kaikkea vuodatusta, Makrohaaste, syksy



Että voi olla huono omatunto...! Niin ihana päivä Pentusten kanssa, leivottiin pipareita ja kesäkurpitsasta pellillinen leipää (TAIVAALLISTA), ja meillä oli ihan mielettömän hauska perjantai. Ja siinä sitten mietin jälleen kerran, että olenko huono äiti, kun lapset ovat 4 päivänä viikossa hoidossa. Vaikka minä olen periaatteessa kotona. Mutta, sitten se mutta... Ei edistynyt laitumen teko, en saanut lehmien juoma-astiaa täytettyä ennen kuin ilalla, kun pumppu vaati korjausta, ja se nyt ei vaan onnistu kun on auttajia. Saati jos olisi ollut konetöitä. Tai moottorisahalle tarvetta. Ja toinen mutta; pitääkö luopua jumppien vetämäisestä? Jäisi sitten edes ne illat? Ja jälleen mutta; entä oma aika, oma hyvinvointi, sosiaaliset kontaktit?Sitä se jumppien vetäminen on, vaikka saan siitä kaiken tuon lisäksi vielä palkkaakin. Mutta -vielä kerran- lapset ovat pieniä vain hetken... EN MÄ HELEVETTI TIEDÄ!!!


Feeling bad about myself.... I had REALLY nice day with the kids, baking cookies and bread, fooling around outside. And then thinking, how bad of a mother am I since they go to day care 4 days a week although I', basically at home? BUT I wasn't able to finish the fencing for the cattle, not even fill their water tank, because the pump was broken and with "helpers" fixing was just not going to happen. What if I would have needed to use the tractor? Or chainsaw? None of that work wouldn't get done. BUT - again- should I then give up at least instructing at the gym? Then we would have all the evenings. BUT -again- what about my own time, my social contacts and own well being? That is also something that I get from the gym, and get paid for it too... I DONT KNOW! Head is messed up.



Ranskalainen kotiorja tuli "kotiin" ennen Irlantilaista, kera 4 Magnersin ja yhden ranskalaisen punaviinin. Tunti siita ja Irlantilainen saapuu kotiin, 6 Magnersia, italialainen JA ranskalainen punaviini mukanaan. Kuinka hauskaa, kun on kaksi miestä!

French houseslave came "home" before the Irish did, and brought 4 Magners ciders and a bottle of French red wine. An hour afterwards Irish came home with 6 Magners and Italian AND French red wine with him. How fantastic to have two men!



Viimeinen Clematis.

My last Clematis blooming.



Ja aika mennä suihkuun ja ottaa se yksi ainoa lasillinen punkkua!

Time to go tho the shower and take the one and only glass of the red!



Kaikesta huolimatta, hyvää viikonloppua!

After all this, have a nice weekend!

7 comments:

  1. kauniita kuvia ja tärkeää vuodatusta
    Hyvää viikonloppua sinnekin

    ReplyDelete
  2. Suloisen syötäviä omppuja. Haukkaa palasen :)

    ReplyDelete
  3. Muista että tie, minkä olet valinnut on aina SINULLE oikea! Älä vertaile. You are doing fine! Lapset saavat toisenlaisia ja uusia virikkeitä hoitopaikasta. Ainoa kateus mikä minulle nousi, on "ranskalainen ja irlantilainen mies"-kommentti, LOL. By the way, upeita kuvia!

    ReplyDelete
  4. Upeita kuvia, varsinkin kanttarellikuva on syötävän ihana.

    ReplyDelete
  5. Niinhän se on, koko ajan pitää tehdä päätöksiä.. Paras kuitenkin itse miettiä asia halki ja sitten pysyä päätöksensä takana. Aina nimittäin on niitä jotka mielestään tietää paremmin mitä sinun pitäisi elämälläsi tehdä..

    Ihania syksyn omenoita! Josko laittaisin itsekkin omppupiirakkaa viikolla :)

    ReplyDelete
  6. Upea keltainen makro ja syötävän herkullisia omppuja toisessa omppukuvassa.

    ReplyDelete