shabby bg

Tuesday, September 27, 2011

No more!

En enää ikinä koe huonoa omaatuntoa siitä, että lapset ovat 4 päivänä viikossa hoidossa!! Nyt on ylityövapaata hoitotädillä, ja Pentuset kotona, ja niinhän se on; on aivan turha edes yrittää aloittaa mitään työtä saati saada joku homma loppuun! Että, jo maatilaa tahdon kunnolla hoitaa, enkä vain kiiruusti päiväunien aikana lehmien hyvinvoinnista huolehtia, niin hoitopaikka on PAKKO olla. (Ja ihan yhtä surkeina jäivät kotiin, kun lähdin jumppia vetämään illalla....!)

I promised to myself NOT to feel guilty for having kids in the daycare 4 days a week. Now the daycare woman has a week off, and  the kids are at home, and I haven't been able to do any farmwork. Barely started something, but to finnish something; it is just a dream!(And they were just as sad asduring normal weeks, when I left to instruct gym classes....!)

Emmi-Sofia nyt menettelisi 89 prosenttia ajasta. Sen verran rauhallinen, kuulianinen ja jo kuitenkin 3-vuotias.

Emmi-Sofia would be ok 89 percent of the time; she is so calm and sensitive little girl, and 3 years old, so she has already some common sense!
Leena-tädin kanssa tehty kaulakoru on nyt niin ykkösjuttu! Se otetaan hädin tuskin unille mentäessä pois!



Toista on tämä herra punaisissa sukissaan.... ;D menoa ja melskettä, itkua ja huutoa, varsinkin, joss koitan jotain saada tehdyksi. Traktorihommissa tietysti olisi kovasti mukana, mutta on ne niin vaarallisia töitä, ettei siinä voi lapsia pitää mukana.

But this little gentleman....HUH! He would sit in the tractor all day long, pulling all the leavers and pressing all the buttons, but it is way too dangerous day care place.

Katastrofi on iskenyt myös navettaan; vuosikymmenet räjähtämaisillään ollut savupiippu on nyt iskeytynyt katon läpi! Vai oliko se se meteoriitti???


The chimney has struggled for a century, and finally, through the roof!


2 comments:

  1. Alimmainen kuva on todella vaikuttava. Kauneuttakin siinä on nähtävissä.

    ReplyDelete
  2. Mä laitan itapuolen seinästäkin kuvan....huh!!

    ReplyDelete