shabby bg

Monday, November 21, 2011

Irlanti - Ireland

Minulle Irlannista tulee mieleen Pohjois-Irlanti, josta oma Irlantilaiseni on kotoisin, ja missä itsekin asustelin pari vuotta. Värikollaasihaasteessa aiheena oli Irlanti. On käynyt niiin surkeasti, että muutaman vuoden digikuvat ovat hävinneet muutoissa (sen vuoksi ahertelen yökaudet nyt digikuvista kirjoja ja printtejä...huh!!), mutta jotain sentään löytyi! Merikuvat ovat tosin ihan vaan Luvian rannikolta...Häpeällistä myöntää :D


The collage chanllenge is Ireland. To me it is Northern Ireland, where my Irish is from and where I lived couple years. I have lost all the digital photos from that time when we have moved (so bad, so I have started to make photo books and paper prints and all to prevent that happening ever again!!) but I found some. Sea photos, I'm ashamed to admit, are from the coastline of western Finland.... :D



8 comments:

  1. Pääsin heti sisälle kokemuksiisi! Siinä se, ystävällinen Irlanti. Cliffs of Moher oli todella uskomattoman vaikuttava paikka!

    ReplyDelete
  2. Ihanaa! Jo toinen kollaasi oikeasta Irlannista. Vaikkei se ollutkaan haasteessa olennaista, niin on todella kiva nähdä sitä oikeaa Irlantiakin näissä kollaaseissa.

    Tässä varsin lampaat niityllä ja laiva viehättävät - vihreyden lisäksi tietysti.

    ReplyDelete
  3. Tyylikästä ja taidokasta! Erittäin kaunis.

    ReplyDelete
  4. Oi, ihania aitoja irlantilaisia tunnelmia

    ReplyDelete
  5. Kiva kollaasi irlantilaisista maisemista

    ReplyDelete
  6. Täällä on sitä aitoa itseään irlantia. Tuolla haluaisin joskus käydä.

    ReplyDelete
  7. IHANA irlantilaishenkinen kollaasi. Oispa joskus ihanaa päästä käymään irlannissa :)

    ReplyDelete
  8. On siellä kyllä mahtavat maisemat, harmi, kun ei ollut kovalevyllä niitä aitoja rantajyrkännekuvia, joissa Atlanttin suuret aallot räiskivät pisäroita linssiin. Se on ihanaa! Mutta kyllä tänään tuli flashbackiä siitä negatiivisestakin puolesta, tuuli, sade, luihin työntyvä kosteus; ilma oli tänään ihan kuin Irlannissa!

    ReplyDelete