shabby bg

Friday, November 25, 2011

Myrsky repii puita....

It was dark and stormy night...Second in a row. Today at last we had two men putting up scaffolding and there is hope of gettin the water damage finally fixed!
Sataa ihan sairaasti ja tuulee ihan helevetisti! Tänään ilmestyi kaksi miestä telineitä pystyttämään, toiveitä vesivahinkojen korjauksesta siis luvassa, ja jos ei niitä vahinkoja ennen ollut, niin toissapäiväinen hiukset päästä repinyt myrsky kyllä sitten viimeistään iski vettä seinään!


We have a common addiction at the moment; crafts. I'm all about making junk journals and she is all bout drawing and cutting! I do NOT want another addiction; photography, blog, Pinterest, sports, junk journalling.... When do I sleep???
Meillä on nyt yhteinen addiktio; askartelu! Emsku on ihan huluna piirtämiseen ja sitten saksilla pieniksi silpuiksi leikkelyyn, min olen  -ikävä kyllä- löytänyt "Junk Journal"-maailman. Ihan niin kuin tarvitsisin lisää ajanvietettä; valokuvaus, blogit, Pinterest (jota on syyttäminen tästäkin...), urheilu... Milloin oikein ehdin nukkua???

 Eilen pilkahti aurinko. Hyvin nopsasti. Ihan vain kiusatakseen.
Yesterday the sun decided to give us a teaser about hoe the light looks like....
 Ihmetyksen aihe nro 1: Highlandit, jotka edelleen nukkuvat sateessa, vaikka katoskin olisi. Tai no- Anselmi tosi gentlemannina tietysti nukkuu katoksen alla, mutta nuo "pikkuruskeat" ovat ulkona metsikön siimeksessä. Kaameassa kaatosateessa, pikkupakkasella... Ja joka paikka on niin markana, että luulisi niitä kiinnostavan edes osittainen kuivuus!
Wonder n:o 1: the Highlanders, who still are sleeping outside despite the rain. Well, real gentleman, Anselmi, is sleeping under the shelter, but these little brown ones are outside, in a wee forest, no mater how stormy it is!
Wonder n:o2 the promise of the spring. (Only positive thinking allowed; the frost will NOT kill any of my plants!!)
Ihmetyksen aihe nro 2: Miten jo nyt kasveissa näkee lupauksen uudesta keväästä. IHANAA!!! (ja huom; pakkanen ei tapa yhtäkään kasveistani tänä talvena, positiivinen ajattelu kunniaan!!!)



No comments:

Post a Comment