shabby bg

Wednesday, January 4, 2012

Problem - Ongelma

Anselmi The Bull had somehow jumped (I can not understand HOW??! He is so slow and clumsy, that it must have looked like a real slow motion movie...!) into the feeder and was stuck there. 

Eräänä aamuna huomasin Anselmin hypänneen heinähäkkiin. Miten, oli suuri kysymys, sillä sen on täytynyt näyttää hidastetulta flmilta, sen verran rauhallisia ja harkittuja ovat herran liikkeet! Siellä se kökötti jumissa ja katseli apua anoen kohti keittiön ikkunoita.


 He was giving hurt looks to the only lady, Napero aka Shy Little Brown staying near by and eating the last straws of hay. He tried to turn inside the feeder and sat on the sidebar and the whole thing sank deep into the muddy field.


Napero aka Ujo Pikkuruskea sai hyvinkin loukkaantuneita katseita syödessään viimeiä heinänkorsia samaan aikaan kun Anselmi oli nälkäkuoleman partaalla sisällä häkissä. (Siltä se ainakin näytti -kärsivältä ja hylätyltä!) Anselmi koitti kääntyä ja istahti samalla sivuraudan päälle, niin että koko systeemi vajosi syvälle mutaiseen peltoon.


 Solution according to Emmi-Sofia: "Mommy, go and LIFT him out!!" Surely I am strong, but I guess my limits are right about there!

RATKAISU Emmi-Sofian mukaan: "Äiti, mene NOSTAMAAN Anselmi pois!!" Jepjep, olen tietysti tosi vahva, mutta ehkäpä juurikin tuossa menee sitten minunkin rajani!
The real solution -FOOD! New bail out and ta-daa! Mr. Clumsy jumped out like a ballerina in the Nutcracker!'

Oikea ratkaisu - RUOKA! Uusi paali pellolle ja sieltä Anselmi hyppäsi kuin Pähkinänsärkijän ballerina sulosti pois heinähäkistä.

2 comments:

  1. Ihana Anselmi! :DD Voi että, vähän vetää suupieliä ylöspäin tämä postaus. <3 Haluaisinkin nähdä, miten Anselmi hyppää sulosti kuin ballerina. :DD Sun pitää ensi kerran varustautua videokameralla!

    ReplyDelete
  2. Hyvä idea Katri! Videokameralla varustettuna lähden päivän töihin!

    ReplyDelete