shabby bg

Monday, August 29, 2011

inpiraatiota etsiskelemässä -looking for inspiration

Eilinen päivä meni koomassa, ja vähän allapäinkin. Lauantain ihana helle ja sunnuntain trooppinen aamu vaihtuivat yhtäkkiä Irenen-hurrikaaniksi (tai melkein) joka sitten viilensi ilman totaalisesti. En voi enää valehdella, että kesä jatkuu.

I was comatozed yesterday, and wee bit down as well. Saturday was fantastic, hot and summerlike and sunday morning still like waking up in a tropical climate. But the Irene (well.....maybe not quite...) hit us and the weather changed. Then in Finnish some raging about our dog. ... I'm more than fed up with the dog!

 Kauhean huono omatunto siitä, että suunnittelin mielessäni murhaa -oman koiran sellaista. Se ulvoi koko yön seksituskiaan, ja jollei ulvonut niin haukkui. VOI PERKELE suoraan sanottuna! tämä on tabujen listalla mutta sanon se silti; vihaan omaa koiraaani. Eihän omaa koiraa saa vihata, eikä omiin lapsiinsa hermostua. Ei kunnon äidit tee sellaista. Mutta mä olin viittä vaille valmis kuristamaan tuon helevetin koiran. Sen saa tulla hakemaan pois. Maksan vaikka bensakulut. Se syö kengät, karkailee jatkuvasti kotoa, joten on pidettävä narussa (mulla ei ole ikinä ollut kotoa karkailevaa koiraa ennen tätä!!!Niin raivostuttavaa). Juoksee autojen perässä, ja on aiheuttanut jo yhden peltikolarin. Ainoa hyvä puoli on, että se on kiltti lapsille. Todellakin ainoa!


Then little argument with the Irish, because he had been celebrating and was tired, and I was tired because of the dog and the Irish snoring. So I started thinking, if I lived alone, how different would the house decorating be. (well I wouldn't live in this house alone, the Irish built it... ;D) I would have much more "useless" decorations. Irish does not like them at all, and I have made a promise, that since he has  moved here because of me, he can say a lot and I try to make him happy.

Sitten pikkuista perheriitaa, kun Irlantilainen oli vietämässä venetsialaisia (mikä typerä juhlistamisen aihe; kesän loppu!!!!), ja oli tietysti väsynyt, ja minä ihan poikkikatkipinossa sen koiran ja Irlantilaisen kuorsaamisen vuoksi. Niinpä huvittelin ajatuksella, miten sisustaisin, jos asuisin talossani yksin ja saisin ihan itse päättää, eikä kukaan kommentoisi. (Muttta enhän asuisi tässä talossa, Irlantilainenhan sen rakensi...;D Pieni sivuseikka!) Ja Jeanne D'arcia pukkasi. Pientä romuromantiikkakoristetta, joita Irlantilainen ei ymmärrä ja enemmän hempeyttä.








Photos Jeanne D'Arc


Mutta kyllä joukkoon tarvitaan väriäkin! Ihan vaan mieltä piristämään....


But I do need bright colors and patterns too, just to make me feel brighter!
Photo by Amy Butler
Mutta en vaihtaisi! Kyllä oma perhe on ihana (paitsi se koira....)!


But I wouldnt change! I love having a family (the dog could go....)!

4 comments:

  1. Mä NIIIN tunnen tämän tuskan! La-Su yönä huusi ensin kissa, mourusi ja vinkui ihan taukoamatta. Hermot meni ja heitin kissan pihalle!! :D
    Yritin nukahtaa ja mitä vielä; mies kuorsaa vieressä!! Lähdin marttyyrimaisin elkein sohvalle, mies kysyi;mitä nyt?? Vastasin, että en viitsi sitä heittää pihalle, joten siirryn sohvalle!
    Mä rakastan yöunia. Mun on saatava nukkua rauhassa ja hiljaisuudessa. Ja eniten tietysti otti päähän, että meni se viimeinen mahdollisuus nukkua rauhassa, kun taas ma töihin!!

    Mutta mä tulin töihin sisustamaan, rymsteerasin työhuoneen ;) Helpotti vähän! :D

    Ihanaa viikkoa kaikesta huolimatta! Kuvat ovat aivan ihanan inspiroivia!

    ReplyDelete
  2. :D Koiraa ei voinut laittaa ulos, kun se olisi joko lähtenyt sinne naapuriiin naisiin, tai sitten haukkunut kurkkusuorana naapuriina päin. OHHOH!

    Mä myös koitin sohvalle siirtymistä yön pimeinpinä tunteina, kun Irlantilainen myös suoritti kännikuorsaustaan. Ja mitä ihmettä; käsi osui karvaiseen ruumiiseen -ranskalainen kotiorja oli meillä yötä. En tahd miettiä, mitä ruumiinosaa koskin. Kaikkien kannalta parempi....

    ReplyDelete
  3. Älä kurista koiraparkaa :) Mulla oli kans koira joka puri mielenosoitukseen mitä milloinkin halus. Onneksi ei päässyt kovin pahojatekemään. Olikin sellainen pakkaus, että pitovaikeuksien takia sai uuden kodin - maaseudulta.

    ReplyDelete
  4. Tämä myös syö kaikki kenkien pohjalliset. Jos kengät ovat sen ulottuvissa, saa olla varma, että jälleen on yksi pari hiukan ikävästi pidettäviä kenikiä. Koira on edelleen hengissä... ;D

    ReplyDelete