shabby bg

Thursday, January 26, 2012

Stones and stones

Valokuvatorstain haaste lähti tästä kuvasta:
The photo challenge this week started from this picture:


Ja minulle kivistä tulee heti mieleeni tuo meidän murheenkryynimme ja ikuisten haaveiden aihe: KIVINAVETTA (joka juuri mustavalkomaanantaissa pääsi esille...Todellinen julkkis siis!!)

And when I even hear the word "stone" and start thinking the sorrow of our lives; the old stone cowshed.

Haave nro 1: Toivottavasti se ei jonain päivänä (todennäköisesti räntäsateisena,märän loskan päivänä) romahda. Tai jos romahtaa, toivottavasti se ei romahda lasten päälle. Tai Irlantilaisen. Tai minun, kun sieltä henkeni kaupalla haen vanhoja ovia ja saranoita...Aika hyvä toive, sanoisin!

Dream no 1: I hope it doesn't collapse totally. If it DOES collapse, I hope it doesn't collapse on top of my children. Or on top of Irish. Or myself.

Haave nro2: Saisipa sen korjattua (alustava kustannusarvio, salaojineen, lämpimine sisätiloineen, jne "Omakotitalon verran" Thanks, juurikin sen verran tuossa sattuu olemaan ylimääräistä!)

Dream no2: I wish it could be fixed (the first price estimation was "Price of a house". Thanks, that's exactly how much extra money I happen to have lying around!!)

Haave 3: Jos sen saisi korjattua, saisipa sinne jotain tuottoisaa toimintaa (ideoina tähän asti mm. B&B, luomuvihannesten suoramyynti (tosin niitä vihanneksiakaan ei vielä ole edes luomusuunnitelmassa...hups!), Irlantilaisen miljoonat maahantuontiideat. Olisiko lisää?Tuottoisampia??) ettei vaan tarvitsisi palata hyväpalkkaisiin sisätöihin!!

Dream no  3:if it could be fixed, I wish some profitable business in it. (The ideas so far have been B&B, selling organic veggies (which haven't even been written into the organic farming plan...OOPS!) Irish's million different export plans. Anything else, anybody??) I really do not want to return my well paid indoor job!!!
Ja viimeinen ihmetyksen aihe, miksemme tehneet tuosta kotiamme, kun nyt JO vingumme lisää tilaa taloomme?!?!Ei tarvitsis miettiä, että mitä sille tehdään, ja tilaa, sitä kyllä olisi!!

And the last thing I keep on wondering; why on earth did we not fix that to be our home???Since already now we are dreaming of more space!!!

Ja IHAN VIHOVIIMEINEN TOIVE; osaisinpa photoshopata nuo sähköjohdot pois kuvista!!!

And THE VERY LAST WISH: I wish I could photoshop the electric wires away!!!

9 comments:

  1. onpa tuossa ollut raahaamista noissa kivissä.

    ReplyDelete
  2. Kivi on kaunis rakennusaine. Noissa jo hieman väsähtäneissä on menneen ajan romantiikkaa.

    ReplyDelete
  3. Voi kuinka ihanan näköinen navetta!

    ReplyDelete
  4. Ihana vanha kivinavetta - minun aatokseni alkoi jo laukata puutarhaan, kuinka tukevan kivijalkamuurin suojaan ja ympärille olisi ihanaa rakentaa puutarhaa!

    ReplyDelete
  5. Kivestä ne navetat ennen tehtiin

    ReplyDelete
  6. Voin kuvitella unelmasi! Kivet on ladottu vahvasti kuin inkamuurit! Rahaa kyllä tarvitaan, ennenkuin sen saisi uuteen elämään. Kokeile lottoa!

    ReplyDelete
  7. Kyllä ihmetyttää työn määrä ennen; ilman kurottajia ja kaivureita nuo kivet on tuonne nostettu. Samoin kuin nuo pitkät hiret; pisimmät on 20 metriä!!

    ReplyDelete
  8. Ja Kaari; Irlantilainen tekee molemmat VikingLoton ja tavallisen joka viikko... ;D Toistaiseksi erittäin heikkoa on ollut menestys!

    ReplyDelete
  9. Vanhoja kivinavettoja löytyy tyhjänä maaseudulta nykypäivänä runsaasti!

    ReplyDelete