shabby bg

Saturday, October 8, 2011

Synti

Valokuvatorstain haaste oli 7 kuolemansyntiä. Omani on kateus, ja nykyään se on yleensä kateus toisten sosiaalisuudesta.

 Ennen jaksoin, viitsin ja viihdyin seurustella, olla sosiaalinen. Nyt kaikki sosiaalinen elämäni rajoittuu jumpanvetoon, ja harvoihin tapaamisiin ystävien kanssa.
 Arjessa en asiasta välitä, mutta kun joudun sosiaalisiin tilanteisiin nykyään, tunnen itseni niin tylsäksi, keskustelukyvyttömäksi ja hiukan tyhmäksikin.
 Ajatukseni karkaavat, enkä keskity keskusteluun. En seuraa aikaani, bigbrothereita tai muotilehtiä, elokuvia tai saippuasarjoja. Uutisetkin meinaavat unohtua viikoiksi. Kadehdin kaikkien kanssa toimeentulevia, aidosti lämpimiä ja puhetaitoisia, älykkäitä ihmisiä. Koen itseni taustalla tarkkailijaksi; helpointa on piiloutua kameran taakse.

9 comments:

  1. En nyt sanoisi noinkaan, siis mitenkään luokittelisi sinua epäsosiaaliseksi. Jo se, että jaksaa pomppia kymmenien naisten edessä tsemppaamassa, vaatii huimaa sosiaalisuutta! Toisaalta, mietin itsekin harvasen päivä, miksi kyykkään salin edessä mikki päässä, vaikka luokittelen itse itsekin epäsosiaalisten, omituisten otusten kerhoon...
    Ja jos yhteistä juteltavaa ei löydy, niin silloin voisi ajatella pyörivänsä väärissä piireissä. Ei tämäkään jaksa BB:stä puhua, varsinkaan kun ei siitä ole mitään hajua saatika sitten sanomista.

    ReplyDelete
  2. Joo, mutta kun siinä on se ohjaaja-Eeva...Varsinkin noilla LesMills-tunneilla! Vanhojen ystävien kanssa -kuten nuo kuvien ihanat naiset- menetteleekin, voin olla oma omituinen itseni, mutta sitten uudet tuttavuudet, jotka erehtyvät luulemaan mua sosiaaliseksi (ehkä justiinsa tuon ohjaaja-Eevan vuoksi) pettyvät pahasti. Maanviljelijä-kotiäiti ja sitten kun töihin palaan niin metsäyhtiön hankintaesimies....Kauhean naisellista...Joka on viimeksi ehtiny ja viitsinyt katsoa telkkaria huhtikuussa, ja käynyt elokuvissa vuonna 2008.... Joka on viimeksi ostanut kengät (muut kuin Sievien työturvallisuuskengät) myös 2008...Enkä tunne ketään edelleenkään täältä päin, ei tunnista myöskään ns. julkkiksia. Ja olen niin helevetin onnellinen täällä metsässä..että ei tuo synti nyt niin suuri ole. Kai?

    ReplyDelete
  3. Darling Eeva, thank you for visiting my little web home.
    Thank you also for your so kind comment, I'm really so happy for what you said: you'e welcome!
    Have a nice day!
    Silvia

    ReplyDelete
  4. Hieno kuvasarja. Kertoo omaa tarinaansa. Varsinkin tuo kolmas kuva naisten kysyvät, ihmettelevät ilmeet. Ne kertoo paljon.

    Varmasti mukava ottaa noita kuvia kun on vapaaehtoisia malleja. Et voi siis olla epäsosiaallinen.

    Kuinkas monta kuvaa jouduit ottamaan tätä kuvasarjaa varten?

    ReplyDelete
  5. Kyllähän niitä tuli napsittua. Kyseessä oli muuten piilareidenasennuksen lyhyt oppimäärä (pienessä hiprakassa, laskettakoon kait synniksi sekin....), joten mallit keskittyivät omiin hommiinsa, ja sain rauhassa napsia kuvia.

    ReplyDelete
  6. Apua, tässähän alkaa tuntea itsensä tosi syntiseksi, kun haastevastauksia käy katsomassa. Tämänkin synnin allekirjoitan lähes pilkulleen. Metsän keskellä onnellisena asun minäkin ja hyvin harvoin törmään keskusteluun, mihin osaan ja haluan osallistua. Kotona on hyvä olla tai sitten tuttujen, hyvien ystävien seurassa.

    ReplyDelete
  7. Allekirjoittaa täälläkin. Kun ei seuraa saippuasarjoja tai visailuja tai realitysarjoja, jää jo siksi aika monesta keskustelusta ulos.

    Itse juttelisin mieluummin tiedesarjoista tai dokumenteista tai kirjoista..

    Mutta meitä on moneksi, ja hyvä niin.

    Tosi hyvä kirjoitelma ja kuvasarja. Kameran takana on hyvä olla - saa ikäänkuin oikeutuksen epäsosiaalisuudelleen ü

    ReplyDelete
  8. Ihana, että löytyi muitakin "syntisiä"! Kyllä -kotona on aivan ihana olla!

    ReplyDelete
  9. Hm, vaikea nähdä kovin pahaa tuossa asenteessa, pikemminkin surullinen tilanne. Elämä ei aina päästä meitä helpolla. Sen sijaan että kadehtisi toisten sosiaalisuutta, kai kannattaa tosiaan joskus vääntäytyä kaveripiiriin. Sieltä saa voimia. Telkkariohjelmien seuraaminen lienee usein hukkaanheitettyä aikaa.

    ReplyDelete