shabby bg

Monday, September 12, 2011

Blue, grey and yellow

Jos on hyvä päivä puida viljaa, on myös äärimmäisen hyvä päivä pestä pyykkiä. Ja sunnuntaina oli! Mikä ihana syyssää! Värikollaasihaasteen inspiraatio löytyi siis arkisista puuhista.


Collage challenge was inspired by really everyday tasks. Sunday was so lovely, that we finally got harvesting started. And if it is good day to harvest, it is an excellent day to do washing!


Värit olivat vaalean harmaa, sininen ja lämmin keltaoranssi. Pyykkinarumme on edelleen sidottuna kaatumista vailla valmiiseen ikivanhaan lipputankoon. Onnin housut ja minun kietaisuneuleeni siinä liehuvat tuulessa. Siniseen pyykkiin pääsivät Emmi-Sofian tummansiniset farkut, Ranskalaisen Kotiorjan vaaleammat farkut ja Onnin neuletakki. (MIKSI muuten Ranskalaisen farkut olivat pyykissämme??Yleensä herra pesee pyykkinsä itse. Ei se kyllä haittaa, kuten Emsku sanoisi!)
Keltaiseen pääsivät itseoikeutetusti mukaan viimeiset pellolla seisovat kaurat ja maa-artisokan kukat.


The colors were light grey, blue and warm yellow. Our washing line is still attached to a flag pole ready to collapse any moment now. Onni's trousers and my cardigan were representing the grey washing. Emmi-Sofia's dark blue jeans and French houseslave's lighter ones and Onni's blue cardigan made the blue washing. Yellow colors came from last oats standing and ground artichoke flowers.

Tänään onkin sitte ollut täysin erilainen ilma. Miten voi muuttua kertakaikkisen ihanasta kertakaikkisen masentavan harmaaksi yhden yön aikana? Pukkasi siis city-keikkaa, mutta siitä lisää huomenna. Nyt on city-keikan, Bodypumpin ja spinnin rasittama kroppa niin väsy, että pitää mennä nukkumaan!

Today was then completely different, rainy, ugly grey and depressing autumn weather. I went to the city and now after day in the city and instructing BodyPump and spinning, I'm more than ready to sleep!

8 comments:

  1. Hyppäsin heti katsomaan! Olet saanut ihanan tunnelman kuvaan! Raikas pyykkipäivä.

    ReplyDelete
  2. Kiva kun hyppäsit! Kiitos kommentistasi, päivä oli ihana!

    ReplyDelete
  3. Kiva kollaasi. Otoksia oikeasta elämästä.

    ReplyDelete
  4. Raikasta kuivatusta.
    Kotoisia kuvia pihapiiristä.

    Syksyinen vilja on kaunista!

    ReplyDelete
  5. Hauska ja aito kesän tunnelma - pyykkineen päivineen ! :D

    www.nami-hiiri.com

    ReplyDelete
  6. Pyykit narulla ja maalaismaisema, ihana!

    ReplyDelete
  7. Se taisi olla viimeinen kunnon kesätunnelmainen päivä tänä vuonna! Yksi satsi pyykkejä liehui vielä myrskytuulessa ja sateessa maanantaina... Ei ole kuivunut vieläkään!

    ReplyDelete
  8. Aivan mahtava syksytunnelmainen kollaasi!

    ReplyDelete