shabby bg

Monday, September 5, 2011

Green

Ruokatauolla aitahommista ja samalla kun lepuutan rautakangen ja lekan väsyttämiä hartioita, päätin tehdä värikollaasihaasteen tämän viikkoisen kollaasin, kun sattui viime viikolta mieleen sopivan vihreitä kuvia.


I'm having a lunch break from fencing. My shoulders need rest from iron bar and sledge hammer, so I decided to do the collage of the week. I happened to have green pictures ready!




Ja kehitystä tapahtuu, onnistuin laittamaan taustan värin!! Joka viikko jotain.. ;D Ja näin idiootti ihminen on iloinen pienistäkin edistysaskelista.

I'm happy, there's been improvement; I managed to change the background color! So every week something new. And since I'm slightly idiotic person (with no time to play with PS) I'm so very pleased!




Evening have been fantastic -autumn like, but with the mist and colors, just amazing. Now back to work before I go get the kids and need to get ready for the gym instructing. My shoulders will be crying in BodyPump!

Siinä iltakuvaa terassilta. Onhan syksyssä puolensakin. Ihana usva nousee joka ilta pelloille. Ja taivaskin on näyttänyt kauniita värejään. Mutta nyt takaisin tihin. Pian pitää hakea lapset ja sitten lähteä jumpan vetohommiin. Hartiat huutaa hoosianna BodyPumpissa ja ohjaaja hyytyy jo ensimmäisellä kierroksella, on sen verran rankkaa homaa yksin paukutella seipäitä maahan!





11 comments:

  1. Kaunista olet saanut aikaan olkapäitäsi lepuuttaessa. Pisarat niin kimmeltää.

    Sumu on huiskinut pensselillään maiseman kiehtovaksi.

    ReplyDelete
  2. Kaunis, herkkä-tunnelmainen tuo kollaasi.

    ReplyDelete
  3. Kastepisarat ovat lehdillä aina yhtä kauniita kuin kristallia

    ReplyDelete
  4. Kiva että käytät jotain kehittyneempää kollaasinteko-ohjelmaa. Minä lättään kuvani Picasaan ja kone arpoo kuvien paikat. Jos ei paikat miellytä, niin suoritettaan uusi arvonta. Siistiä jälkeä tulee, mutta luovuus siitä on kaukana. Pidän muuten tosi kovasti kirjoituksistasi :)

    ReplyDelete
  5. Wau, jotenkin näyttävät ihan epätodellisilta nuo usvakuvat! Kauniita!

    ReplyDelete
  6. Kivasti rakensit vihreän taulun. Ihania nuo alemmatkin kuvasi.

    ReplyDelete
  7. Alustahan sitä on lähdettävä, oivalluksista oppii. Itsekin olen kantapään kautta opetellut kaiken tietokoneen kanssa, en ole koskaan käynyt millään kurssilla.
    Oppiminen on sitä paitsi hauskaa, idiootit eivät opi!!!

    Kollaasisi voisi olla kortti, sellaisen voisin lähetää ystävälle.

    ReplyDelete
  8. Ihanaa herkkyyttää greenkollaasissa :) Syksyisen utuiset kuvat on aivan huippu upeita.

    ReplyDelete