shabby bg

Thursday, September 1, 2011

Elämäni ensimmäinen Valokuvatorstain haaste oli hauska. Kesäkirja valintani oli Suomalainen Ruusukirja, koska alkukesästä kirvat iskivät nuoriin ruusuntaimiini, ja aloitin raivoisan sodan pieniä vihreitä vihollisia vastaan - ja tähän kirjaan tuli tartuttua usein. Voitto tuli -ruusut kukkivat elokuussa ihanasti!

My very first Valokuvatorstai challenge was good fun! The book I read most regularly this summer was "Finnish Book of Roses" because little green enemies took over my rose buds in early summer and I had to begin a mad war against the creatures. I won -roses were blooming like mad in August!



I also picked the last lilies from the garden. And last lavenders. Bloody hell, no matter how much in denial - autumn is here....

Poimin myös viimeiset liljat puutarhasta. Ja laventelit. Voihan perrrrrrse; vaikka kuinka elän valheessa, pakko se on myöntää - syksy on tullut.











5 comments:

  1. Mmmmmm, mitä ihanuuksia ja ihanat kuvat!

    Saat kesäisen joukkopostini:*Aloitin kampanjan tuota kommentointia tosi paljon hidastavaa kirjaintarkistusta vastaan. Bloggerissa on nykyään oma roskapostintorjuntaohjelma ja ainakin minulla se suodattaa tosi hyvin roskat pois. Eli mene hallintatilaan, sieltä asetukset, josta kommentit ja siellä *Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?* ruksi kohtaan ei näytetä:) Se nopeuttaisi kommentointia tosi paljon, kiitos jo etukäteen.

    Itselle vaivalloisempi, mutta käyttäjäystävällisempi tapa kontrolloida kommentteja on kommenttien tarkistus ennen julkaisua. *

    ReplyDelete
  2. Hienoja kuvia ja mukava näköinen blogi, tervetuloa torstainhaasteisiin!

    ReplyDelete